demanovskadolina.eu

Червените обувки – класика в жанра

51
пн, 20 мар 2017 16:03, 858 преглеждания

Червеният цвят, освен черният е класически цвят. И все пак, жените, които биха си позволили да носят такъв цвят обувки са рядкост. С тях изглеждат огнени и излъчват страшен сексапил, а не всяка дама иска да излъчва точно това.

Един различен начин да съчетаеш по – ярките обувки е да подбереш подходяща чанта или друг аксесоар към тях – колан, шапка, ръкавици, та дори и чадър. Естествено, най – лесно е да се заложи отново на червеното, но в съчетание с по – тъмните му нюанси ще стоят също толкова добре. Или пък може черна чанта с червени шарки или златни бижута с червени камъни. Стига въображението да работи на пазара се предлагат най – различни възможности за съчетание на този цвят. Естесвено, няма как да излючим и съчетанието с червено червило или червен, а също така и черен лак.

Една страхотна спортно-елегантна визия, с малко усет към модата, можете да изглеждате перфектно с червени обувки. Комбинирайте ги с дънки или денимов панталон. Отлично се получава съчетанието от червени обувки със сини или светло -сини джинси, бяла блуза или светла тениска. Червените обувки не са подходящи само за вечерни и официални излизания.

Не бива да прекалявате с ярки тонове. Червените обувки в съчетание с черно-бяла дреха са хубава комбинация. Освен това, те винаги привличат вниманието повече, от каквото и да е друго, по вашата екзотична визия, така че ги поддържайте добре.

Не е удачно да носите червени обувки с цветни чорапогащници и чорапи, освен ако не са също червени, както и да ги комбинирате с дрехи в зелено или синьо. Ефекта наистина ще бъде „уау” , но не и в добрия смисъл на думата.

Червените обувки, изискват красива и стилна прическа, така че се поинтересувайте коя е най – подходящата за Вас, за да изглеждате зашеметяващо! Бъдете различни! Успех!

Източник: https://kapere.com/

Назад