demanovskadolina.eu

Зимни обувки за очарователна визия

чт, 07 мар 2019 16:10, 94 преглеждания

Страхотни зимни обувки са ни приготвили дизайнерите и през новия моден сезон, така че нито една дама да не остане разочарована. Остава само да изберете вашия модел и да решите с какво от наличния си гардероб да го комбинирате. Разбира се, съчетанието между обувки и дрехи винаги е било сред най-обсъжданите теми в модните среди и затова е добре да се спрем по-подробно на нея сега.

Много жени се питат с какво да носят своите цветни обувки и преди да кажем каквото и да било, следва да отбележим, че на този въпрос няма еднозначен отговор. Истината е, че освен цветът, стилът, материалите на изработка, декоративните елементи и общото излъчване на обувките оказват влияние и създават един цялостен облик, който трябва да бъде в пълен синхрон с останалата част от облеклото. Това е голямата тайна на красивата визия.

И все пак да се спрем на цветовете, които се „обичат“. Едно златно правило  гласи, че сполучливият подбор на обувки към определени дрехи се състои в това, нюансът им да се вписва идеално в общия цветови диапазон на визията. Тази година дизайнерите ни очароват в страхотни модели дамски кецове на платформа, които идват в   черно, бяло, жълто, червено, сиво, сребро, бежово, кафяво, кестеняво, синьо, лилаво и техните великолепни нюанси.

С ярките тонове определено ще постигнете повишено настроение и жизненост, затова, ако искате да бъде бодри и весели през студените зимни дни, заложете именно на тях. Така например, обувките в оранжево ще стоят чудесно с връхни дрехи с преобладаващо сиво, черно и кафяво.

Нежните бели обувки предлагат много възможности за съчетание и образуването на невероятно стилни комбинации. Този цвят се счита за универсален и е много практично решение. Същото се отнася и до черните обувки. Всички стилисти са категорични – ако дамите не разполагат с достатъчно възможности, непременно да заложат на черни обувки, които могат да се носят с дрехи във всякакви възможни цветове.

Обувките в сребристо или със сребристи акценти изглеждат стилно, впечатляващо и добавят мистериозно докосване на визията. С тях ще изглеждате много елегантно, ако ги съчетаете с дрехи в черно, бяло, сиво, синьо и други студени цветове. В случай, че държите на оригиналността и искате да изненадвате, можете да опитате и по-необичайни комбинации – сребристо с кафяво или сребристо с бежово, които са също доста актуални през новия сезон.

Златистите обувки можете да комбинирате с бордо, ако искате да постигнете кралски блясък или с други топли нюанси, които да ви осигурят много красота и стил.

Може да разгледате нашата лятна колекция от дамски кецове!

Назад