demanovskadolina.eu

Важни подробности за една екскурзия в Банкок

чт, 13 юни 2019 11:08, 50 преглеждания

Не сте издържали на изкушението при вида на надписа „Екскурзия Банкок“ и вече стягате багажа. Не бързайте да тръгвате преди да сте се запознали с някои специфики свързани с пътуването по това направление.

Виж целия текст

Кои са най-здравословните обувки според учените

чт, 07 мар 2019 16:50, 131 преглеждания

Сигурно имате спомени от някоя дълга разходка по плажа. Краката ви вероятно са били доста уморени накрая. Това е така, защото всеки път, когато стъпваш по  пясък, пясъкът се отдръпва от теб, така че мускулите на краката ви трябва да работят по-здраво, отколкото на твърда повърхност.

Виж целия текст

Зимни обувки за очарователна визия

чт, 07 мар 2019 16:10, 94 преглеждания

Страхотни зимни обувки са ни приготвили дизайнерите и през новия моден сезон, така че нито една дама да не остане разочарована. Остава само да изберете вашия модел и да решите с какво от наличния си гардероб да го комбинирате. Разбира се, съчетанието между обувки и дрехи винаги е било сред най-обсъжданите теми в модните среди и затова е добре да се спрем по-подробно на нея сега.

Виж целия текст

Избелване на фугите в банята

ср, 14 юни 2017 17:51, 2107 преглеждания

Лесно е да запазите плочките си чисти и блестящи, но е много по-трудно да се почисти фугиращата смес между тях. Понякога може да се наложи да пребоядисате изцяло грунда. Не са нужни много специални консумативи за почистване на фуги. Всъщност може би вече имате повечето от тях у дома. Ако решите да промените цвета обаче, ще трябва да си купите специален тип боя или да извикате фирма, която да свали сегашните фуги и да префугира банята на ново.

51
Виж целия текст

Червените обувки – класика в жанра

пн, 20 мар 2017 16:03, 838 преглеждания

Червеният цвят, освен черният е класически цвят. И все пак, жените, които биха си позволили да носят такъв цвят обувки са рядкост. С тях изглеждат огнени и излъчват страшен сексапил, а не всяка дама иска да излъчва точно това.

51
Виж целия текст

Как да изберем теракот за баня

пн, 20 мар 2017 16:00, 667 преглеждания

Ако сте решили да започнете да ремонтирате или изграждате нова баня се поинтересувайте какви са най-новите тенденции в обзавеждането на баня. Ако сте решили да избирате между различните видове теракот или гранитогрес, които се предлагат на пазара, първо се за запознайте с характеристиките на плочките.

51
Виж целия текст

Колко опасни са запушените канали?

пт, 04 сеп 2015 16:56, 1693 преглеждания

Запушените канали са ВиК проблем, който се среща притеснително често в домакинствата и не само. Въпреки че може да изглежда незначителен за някого, той може да бъде и доста сериозен, дори понякога опустошителен. Запушеният канал по ВиК инсталацията може да създаде множество други проблеми и усложнения, които от своя страна да ни причинят много разходи и тревоги. На по-ранен етап запушванията могат да бъдат преборени сравнително лесно, но ако се стигне дотам, че да засегнат ВиК оборудването по-дълбоко и трайно, можем да се сблъскаме със сериозен проблем, изискващ професионален ремонт.

54
Виж целия текст

Как да откриете добър адвокат в София

пн, 20 юли 2015 15:41, 2657 преглеждания

Ако вашият правен проблем е сложен или включва много пари, не бива да се опитвате да го разрешите самостоятелно без адвокат. В крайна сметка адвокатите правят много повече от това да предоставят правна информация. Те предлагат стратегически съвети и прилагат комплексни технически умения за разрешаване на правни проблеми. В идеалния случай ще намерите адвокат, който да ви помогне да се образовате в тази област до максимална степен и да се превърне във ваш правен съветник когато е необходимо.

52
Виж целия текст

Когато избираме и монтираме готварска печка

ср, 10 юни 2015 16:10, 2677 преглеждания

Когато дойде време да оборудваме кухнята в новия апартамент или пък просто правим ремонт на старата кухня, един от ключовите електрически уреди е готварската печка. Както всички знаем тя е от изключителна важност за успешното и бързо изпълнение на едно от основните домашни задължения – готвенето, и като че ли обръщаме най-голямо внимание на нея когато обновяваме кухненското оборудване. Затова изборът на готварска печка е от голямо значение за протичането на готвенето и за бързото приготвяне на вкусна храна. Но също толкова важно е и самото монтиране на печката. Не сте се замисляли за тази подробност? Когато смятате да купувате и поставяте нова готварска печка, техникът, който ще ви съдейства с избора и свързването след това, играе ключова роля. Много е важно при монтирането на готварската печка да се избере фирма или ел техник, които да изпълни монтажа качествено и отговорно.

53
Виж целия текст

Кога се нуждаем от професионални електро услуги?

ср, 06 май 2015 20:07, 2568 преглеждания

майстор електротехник софияЕлектрическата изправност в дадено помещение е от жизнено значение за неговата безопасност и сигурността на хората, които го обитават. Това е нещо, което трябва да бъде в безупречно състояние на сто процента, за да сме напълно уверени, че живеем или работим на място, което не представлява опасност за здравето или дори живота ни. С електричеството не можем да правим компромиси, защото когато пренебрегваме дори дребен проблем, могат да бъдат причинени големи щети и по-важното – да изложим себе си и близките си на риск. Разбира се, никой от нас не иска да позволи това да се случи, затова трябва да обръщаме по-голямо внимание на детайлите в тази област и когато забележим някаква нередност, да я отстраняваме незабавно. Факт е, че много малко хора разбират от електричество, тъй като то е доста специфично, така че най-добрият вариант е да се доверим на опитен майстор електротехник или фирма, която предлага всякакви електро услуги и ремонтни дейности на достъпни цени.

54
Виж целия текст

Още няколко предимства на алуминиевите парапети

пт, 24 апр 2015 11:56, 2554 преглеждания

външни алуминиеви парапетиАко се чудите защо трябва да изберете алуминиеви парапети вместо друга алтернатива, е добре да знаете, че алуминият се отличава с някои страхотни качества, които никой друг материал не притежава. Освен осигуряване на безопасност и стойност на вашия имот, алуминиевият парапет предоставя и набор от значими предимства като: Вижте нащето видео - www.youtube.com/watch?v=0JKS3xMW_0U

57
Виж целия текст

3 знака за скрити течове в банята

пт, 24 апр 2015 11:33, 5451 преглеждания

откриване на теч в банятаАко в банята ви има скрит теч и не се погрижите за оправянето му, това може да ви струва много пари, особено ако доведе до щети на стените, пода и боята. Но признаците на ВиК теч в банята не винаги са видими за простото око. Така че търсете следните знаци, за да определите дали се налага да наемете майстори, които да открият и фиксират точното местоположение на теча и евентуално да го поправят след това.

4,57
Виж целия текст

Правилна поддръжка на ВиК инсталацията у дома

ср, 22 апр 2015 19:28, 3033 преглеждания

поддръжка на вик инсталанцииНяма съмнение, че когато един дом се поддържа добре, вероятността да имаме излишни проблеми и главоболия се свежда до минимум. За да избегнете подобни неприятни ситуации и за да не ви се наложи да давате сума пари за ВиК ремонти, следете състоянието на каналите у дома, тръбите и канализационната система като цяло. Едни от най-често причините за запушвания на тръби и канали са в следствие на проникване на по-едри частици или изпуснати предмети в тях, а другият е проблеми с скрити течове, което може да е вследствие от корозия на тръбите също е сред често срещаните причини за ВиК аварии.

54
Виж целия текст

ВиК съвети за живущите в София

ср, 22 апр 2015 18:53, 2888 преглеждания

Качествени вик услуги в софия - 151 бг еоодВиК системата и ел. инсталацията са изключително важни за всяка сграда. Ако за едно жилище се претендира, че е изградено по установените архитектурни и строителни стандарти и осигурява пълен комфорт на своите обитатели, то трябва да притежава безупречно работеща водопроводна система. В случай, че водата не се оттича добре в каналите и гърнето, появявят се влажни петна по тавана или пода на дома ви или водата не е с нужното налягане, явно имате проблем за който ви е нужен надежден ВиК специалист, които има голям опит в отпушване на тоалетни.

53
Виж целия текст

Как да изберем специализиран сервиз за въздушно окачване?

ср, 21 юни 2017 16:57, 639 преглеждания

В необятното море от информация е все по-трудно за потребителите да изберат наистина най-добрия за тях вариант. Предлагат се достатъчно много продукти и услуги, което затруднява до максимална степен самите клиенти. Все пак има известно решение за този проблем. Поне що се отнася до предлагането на автомобилни продукти и услуги.

51
Виж целия текст